Archief
Amy van Leiden

Amy van Leiden

Meer dan vier ton uitgedeeld in 's-Gravenzandse Felderhofstraat

Veertien deelnemers aan de Postcode Loterij die wonen in de 's-Gravenzandse Felderhofstraat hebben geld gewonnen: in totaal 425.000 euro.

Op hun postcode 2692CL is deze week namelijk de Straatprijs van 25.000 euro per lot gevallen. Onder de winnaars is tevens een auto verloot. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars dinsdag met de cheques.

Joy en Nico wonen pas een half jaar op dit adres en hebben net alles verbouwd. Ze winnen 25.000 euro. "Alleen de tuin en de voorgevel moeten nog gedaan worden. Dit bedrag kunnen we daar goed voor gebruiken. En we willen graag op vakantie naar Curaçao."

Buren Janine en Ben winnen naast de 25.000 euro een gloednieuwe BMW. Hun reactie: "De afgelopen vier jaar hebben we verbouwd. Ons huis kan nu nog wel een gezellige aankleding gebruiken. Dat kunnen we nu mooi waarmaken."

Hans en Lia spelen mee met vier loten en winnen 100.000 euro. Ze reageren enthousiast: "We willen de tuin opknappen, lekker rondreizen en leuke dingen doen met de kinderen."

De uitreiking aan de winnaars in 's-Gravenzande is komende maandag te zien in het tv-programma Koffietijd bij RTL 4.

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. Bij deze loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren.