Archief
Archief WOS

Bestuur Naaldwijk Winkelrijk stopt ermee

Onenigheid onder de deelnemers van BIZ Naaldwijk Winkelrijk heeft er donderdagavond toe geleid, dat het bestuur is afgetreden. De lopende zaken worden tot het einde van dit jaar wel behartigd.

Het bestuur benadrukt dat het genomen besluit volledig losstaat van het nieuws dat het Oranje Comité Naaldwijk is gestopt met de organisatie van Koningsdag in Naaldwijk. "Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op de overwegingen die hebben geleid tot deze beslissing", zegt BIZ-voorzitter Rein Wiendels. De organisatie van de Naaldwijkse feestweek, Westland Reünie, loopt geen gevaar.

Het bestuur heeft het besluit om af te treden gezamenlijk genomen "vanwege onvoldoende draagvlak onder een aantal leden van de vereniging". Het demissionaire bestuur zet zich tot het einde van dit jaar in om de continuïteit te borgen, de dagelijkse gang van zaken door te laten gaan en de taken daarna over te dragen aan een nieuw te vormen bestuur. Een nieuw bestuur zal dit najaar tijdens een algemene ledenvergadering worden gekozen door de leden.

Categorieen:
Nieuws Economie Westland