Archief
YouTube

YouTube

Maasdijks vriendenteam wil spelen tegen 'Rebellen'

Het vierde elftal van voetbalvereniging Maasdijk hoopt op 9 juni een wedstrijd te spelen tegen FC De Rebellen. Dat duel zou dan zelfs live worden uitgezonden op voetbalzender ESPN.

ESPN en de Vriendenloterij hebben samen de actie 'Wedstrijd van je leven' opgezet. Amateurvoetballers maken kans om een wedstrijd te spelen tegen een team van oud-profs. Het Maasdijkse vriendenteam behoort, als enige in onze regio, tot de laatste 50 kanshebbers.

"We hebben ons enige tijd geleden aangemeld voor de 'Wedstrijd van je leven' en tot onze verbazing werden we vorige week gebeld dat we van de 2500 inschrijvingen bij de hoogste 50 zaten", zegt Bart Burgers, speler van het Maasdijk 4. "Het lastige is, dat je niet weethoeveel stemmen je hebt of hoeveel je er nog nodig hebt. Dus we hebben alles op alles gezet om stemmen te werven. Er is een ludiek promotiefilmpje gemaakt in de kas, bekende Westlanders als Dirk van Duijvenbode delen ons bericht, op social media gaat onze oproep viraal en in de media kunnen we ons verhaal doen."

Stemmen kan via de website van Wedstrijd van je leven. De winnaar wordt komende zaterdagavond bekendgemaakt in het ESPN-programma De Eretribune.

WOS Sport sprak zaterdagmiddag met Bart Burgers: