WOS/Martijn Molenaar

Westlandia hard onderuit bij Purmersteijn

Het zondagelftal van Westlandia is zondagmiddag met 4-0 onderuit gegaan bij Purmersteijn.

De Naaldwijkers traden om 14.00 uur aan tegen de nummer twee van de vierde divisie. Met een plaats in de middenmoot leek het voor Westlandia dan ook een lastige middag te worden. Ze wisten nog wel de eerste kans van de wedstrijd te creëren, maar na 23 minuten keken de Naaldwijkers al tegen een 2-0 achterstand aan. Een kwartier later viel ook de 3-0 binnen.

Kort na rust kwam Westlandia wederom met de eerste kans. De bal werd door Zion Valies nipt over gekopt. Maar ook daarna liet Purmersteijn zien hoe de kansen afgemaakt moesten worden. Na 57 minuten werd de 4-0 op het scorebord vermeld. En daar bleef het ook bij.

Met het einde van de competitie in zicht lijkt het erop dat Westlandia nergens meer voor speelt. Aankomende zaterdag mag de ploeg zich opmaken voor een thuiswedstrijd tegen Alphense Boys.