Archief
Ride for the Roses

Ride for the Roses

Ride for the Roses voor derde keer in Aalsmeer

De 24ste editie van de ook bij regiogenoten populaire Ride for the Roses wordt op 1 oktober gehouden in Aalsmeer.

Dit heeft de organisatie, bestaande uit KWF Kankerbestrijding, Dutch Flower Group en Nieuw Ondernemend Aalsmeer, bekendgemaakt. Het is de derde keer in de historie van de Ride dat het evenement deze gemeente aandoet.

De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker, waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. Als deelnemer kun je kiezen uit routes van 25, 50 en 100 kilometer. De langste afstand werd van oudsher altijd in pelotonsvorm verreden, maar sinds de editie van vorig jaar fietsen deelnemers ook deze afstand op eigen gelegenheid. Mede met de opbrengst van het evenement kan KWF onderzoek en voorlichting financieren als wapens in de strijd voor minder kanker, meer kans op genezing en betere kwaliteit van leven voor mensen met kanker en hun naasten. In 23 edities is meer dan 17 miljoen euro bij elkaar gefietst.

De start en finish van het evenement zijn op het nieuwe recreatieterrein naast zwembad de Waterlelie in Aalsmeer. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.ridefortheroses.nl.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland