Archief
WOS

WOS

Eerste bouwkavels Westmade-Noord te koop

Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) laat er geen gras over groeien: de eerste kavels in Westmade-Noord in Monster gaan in de verkoop.

Half januari maakte na een beroepsprocedure de Raad van State de weg vrij voor de nieuwbouwwijk Achter de Duinen, waar in totaal zo’n 500 woningen moeten verrijzen. Het gaat om diverse deelprojecten die gelegen zijn tussen Oorberlaan, Haagweg en Plaats Langeveld.

Als eerste gaat nu het bouwproject Kavels Achter de Duinen van start. Het gaat hier om 60 zelfbouwkavels langs de Oorberlaan. Op woensdag 8 februari om 12.00 uur start de online verkoop van de eerste 13 kavels, dan zijn ook de kavelprijzen bekend. Inschrijven is vervolgens mogelijk tot woensdag 15 maart via de website www.kavelsachterdeduinen.nl, waar ook verder informatie is te vinden. Belangstellenden moeten geregistreerd staan in het gemeentelijke registratiesysteem woningzoekende (nieuwbouw koopwoning).

In Westmade-Noord komen behalve de zelf te bouwen woningen meerdere woonbuurtjes die bestaan uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, herenhuizen, en vrijstaande woningen. De afgelopen jaren is de locatie bouwrijp gemaakt. Vorige maand is het bestemmingsplan Westmade-Noord na goedkeuring door de Raad van State onherroepelijk geworden.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Monster