Archief
WOS

WOS

Verwarring op Rijnvaartweg door afsluiting

De Rijnvaartweg in 's-Gravenzande is ruim vijf maanden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Alleen weet lang niet iedereen dat.

Het zorgt deze week voor veel verwarring bij automobilisten die gebruik willen maken van deze verbindingsweg tussen Naaldwijk en 's-Gravenzande. Een verkeersregelaar merkt dat ook. "De mensen zijn niet blij", vertelt hij. De man krijgt van alles naar zich toegeroepen. "Van vervelende opmerkingen tot scheldpartijen, maar gelukkig ook mensen die begrijpen dat ik gewoon mijn werk sta te doen."

Een week geleden werd bekend dat de weg voor zeker vijf maanden dicht gaat voor gemotoriseerd verkeer. Daardoor moeten auto's nu een flink stuk omrijden. Een automobilist heeft zijn mening paraat als hij wordt verrast door de afsluiting: "Idioten zijn het. Sorry, maar ze moeten dat beter overleggen", vertelt hij. "Ik wist helemaal niet dat het afgesloten was, dat staat nergens aangegeven."

Werkzaamheden

De werkzaamheden aan de Rijnvaartweg vinden gefaseerd plaats. De woonwijk Rijnvaart is gedurende het project op verschillende manieren bereikbaar. Meer informatie: www.onwbv.nl/rijnvaartweg en www.bereikbaarwestland.nl

Omleidingen Rijnvaartweg-afsluiting voor doorgaand verkeer :