Archief
WOS

Verdachten mishandeling man en zwangere vrouw voor de rechter

Twee jongeren van 18 en 19 jaar uit Hoek van Holland worden verdacht van de mishandeling van een man en zijn zwangere vrouw op de Koningin Julianaweg in 's-Gravenzande in de nieuwjaarsnacht van dit jaar.

Het jonge duo moet zich dinsdag verantwoorden voor de politierechter in Den Haag. Zij staan terecht voor zware mishandeling in vereniging en openlijk geweld met zwaar letsel tot gevolg.

De slachtoffers reden volgens de politie vanuit Hoek van Holland in de richting van 's-Gravenzande. Ter hoogte van de kruising van de Nieuwelaan met de Maasdijk zou de witte personenauto van de slachtoffers zijn afgesneden door een donkerkleurige Renault Twingo. Vanaf die kruising reden de slachtoffers vervolgens over de Maasdijk achter de Twingo aan.

Daarna reden de slachtoffers via de Woutersweg de Koningin Julianaweg op. Vlak voor de splitsing met de Wattstraat stopten beide personenauto's en mishandelden de drie mannen de twee slachtoffers.

De man zou zijn geslagen en geschopt in zijn gezicht en liep daarbij breuken op boven zijn linkeroog, in zijn neus en onderkaak en daarnaast zijn ook twee tanden afgebroken. De zwangere vrouw kreeg klappen op haar hoofd en in haar buik. Haar verwondingen waren een uitgescheurde oorlel, een blauwe plek in haar gezicht en enkele losse voortanden.