Archief
WOS - Jeffrey Jacobs

WOS - Jeffrey Jacobs

Politie zoekt getuigen van verkeersruzie

De politie zoekt getuigen van mishandelingen bij de Wattstraat in 's-Gravenzande na een verkeersruzie. In de nieuwjaarsnacht kwam er rond 02.15 uur een melding van een man en zijn zwangere vrouw.

Zij zijn door drie mannen mishandeld. Beide slachtoffers zijn met verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd. De man liep zwaar letsel op aan zijn gezicht en gebit. De politie start een onderzoek en zoekt daarom getuigen.

De melders reden volgens de politie vanuit Hoek van Holland in de richting van 's-Gravenzande. Ter hoogte van de kruising van de Nieuwelaan met de Maasdijk zou de witte personenauto van de slachtoffers zijn afgesneden door een donkerkleurige Renault Twingo. Vanaf die kruising reden de slachtoffers vervolgens over de Maasdijk achter de Twingo aan.

Daarna reden de slachtoffers via de Woutersweg de Koningin Julianaweg op. Vlak voor de splitsing met de Wattstraat stopten de beide personenauto’s en mishandelden de drie mannen de twee slachtoffers. Zij doen aangifte bij de politie.

De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of online via deze link onder vermelding van referentienummer 2022000290.