Archief
WOS

Argos, VS Cycling en Kemeling genomineerden Ondernemersprijs

De drie genomineerden voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs zijn bekend. De kanshebbers zijn dit jaar verpakkingsbedrijf Argos, VS Cycling en Kemeling Kunststoffen.

Er waren dit jaar 160 Westlandse mkb-bedrijven voor de prijs aangemeld. Daaruit heeft de jury een selectie gemaakt.

Verpakkingsbedrijf Argos is actief in de bouw, sierteelt, AGF, retail, food en industrie en heeft zowel klanten in Nederland als in de rest van de wereld. Het hoofdkantoor van het bedrijf is sinds vorig jaar gevestigd aan de Nieuweweg in Honselersdijk. Argos heeft ook een locatie in Maasdijk.

VS Cycling (eerder bekend als Van Scheijndel Wielersport) in 's-Gravenzande is al achttien jaar een begrip binnen en buiten Westland als het gaat om wielersport. Het bedrijf is ooit begonnen met een kleine winkel en een grote droom: dé mooiste wielerspeciaalzaak van Nederland worden.

Kemeling Kunststoffen in Naaldwijk ontwikkelt, produceert en levert tanks, putten, kisten en uiteenlopende innovaties. Het bedrijf heeft ook een varende Westlander van kunststof gebouwd. Het familiebedrijf noemt zich expert op het gebied van kunststofconstructiewerk.

Meewerkstage

Deze maand gaat de jury bij de bedrijven op bezoek en wordt net als ieder jaar een meewerkstage gelopen. Op 24 november wordt de winnaar bekendgemaakt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Vanaf dinsdag 1 november zijn de jurybezoeken ook te zien in een programma op de WOS.

Vorig jaar ging de prijs naar het Naaldwijkse bedrijf GJ, dé HR-Partner.

Categorieen:
Nieuws Economie Westland