WOS/Piet Voskamp

Westlandia weet weer te winnen in vierde divisie

Het zondagelftal van Westlandia heeft zondagmiddag weer weten te winnen in de vierde divisie. Het werd uiteindelijk 2-1 tegen Heino.

Westlandia was hard op zoek naar een overwinning tegen de hekkensluiter, aangezien het de laatste twee wedstrijden punten had laten liggen. De openingstreffer werd al na twee minuten gevonden via Jeremy van Uunen, na een voorzet van Sergi Roeleveld. Westlandia bleef vervolgens de hele eerste helft domineren, maar scoorde niet.

In de tweede helft wist Westlandia wederom snel te scoren, dit keer na drie minuten spelen. Het was Sergi Roeleveld die na een assist nu ook zelf op het scoreformulier werd genoteerd. In het laatste kwartier maakte Westlandia het zichzelf nog moeilijk, toen Rajiv Wentholt rood pakte. Heino leefde daardoor weer wat op, wat in de blessuretijd nog de 2-1 opleverde.

Westlandia weet dus weer wat winnen is. Komende zaterdag mogen de Naaldwijkers zich opmaken voor een uitwedstrijd tegen de nummer negen van de vierde divisie: Be Quick 1887.