WOS/Piet Voskamp

Westlandia wint ook tweede competitieduel

Het zondagsteam van Westlandia zet na de winst van vorige week de goede seizoenstart voort met een 4-2 thuiswinst tegen Alcides.

Net als vorige week tegen De Zouaven moesten de Naaldwijkers even wakker worden geschud. Al na drie minuten lag de bal in het doel van keeper Jordie van Leeuwen en stond het dus 0-1. Westlandia was in die eerste helft wel de betere ploeg, maar het duurde even tot de gelijkmaker viel.

Vijf minuten voor rust maakte Jeremy van Uunen na een uitgekiend stiftje van Desley Bransen de zeer verdiende 1-1. Op slag van rust kwam de thuisploeg zelfs nog op voorsprong via een eigen doelpunt, maar daar kon het niet lang van genieten. In de extra tijd maakte Alcides weer gelijk.

Na rust wisselde Westlandia verschillende keren. Bij de tweede wissel kwam Hidde van der Arend in het veld en hij bleek goud waard. Niet lang nadat hij het veld in kwam, leverde hij de assist op de 3-2 van (opnieuw) Stork. Vlak voor het einde bepaalde Sergi Roeleveld de eindstand op 4-2. Een dikverdiende winst.

Na twee wedstrijden zijn drie ploegen nog foutloos. Naast Westlandia zijn dat SJC en HBS. Volgende week treft Westlandia in Noordwijk SJC.