Archief
Signbiblio

Signbiblio

Kort sportnieuws week 29: Westlands Elftal wint van Westlandia

Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van al het kleine(re) sportnieuws, waarbij regiogenoten of regioteams betrokken zijn.

Zaterdag

Voetbal - Het Westlands Elftal heeft de oefenwedstrijd tegen RKVV Westlandia gewonnen. In een wedstrijd met veel doelpunten werd het uiteindelijk 3-4. Doelpunten van het regioteam werden verzorgd door Joery Verbeek (Verburch), Angelo Zwirs (FC 's-Gravenzande), Daan van Rossum (VELO) en Steyn de Bruijn (Honselersdijk). Het Westlands Elftal kwam voor het laatst in actie in 2019.

Voetbal - Het oefenduel tussen Excelsior Maassluis en Unitas ging zaterdag niet door. In plaats daarvan mocht de ploeg uit Maassluis aantreden tegen het Griekse OFI Kreta. In deze oefenwedstrijd was Mike van Duinen verantwoordelijk voor de enige treffer van de wedstrijd. Het werd 0-1 voor Excelsior Maassluis.

Donderdag

Rolstoelhandbal - Drie leden van Quintus zijn geselecteerd voor het WK 4 tegen 4, dat van 19 t/m 26 september in Caïro wordt gehouden. Het zijn William van den Ende, Bas Jonker en Maurice Poot. De Westlandse inbreng is overigens nog groter, want de begeleiding van het team bestaat uit Menno de Klerk (trainer/coach) en Wilma Reincke.

Woensdag

Darts - Dirk van Duijvenbode speelt vanavond zijn partij in de tweede ronde van de World Matchplay. De 's-Gravenzander moet het opnemen tegen de Brit Michael Smith, die nu op de vierde positie staat op de Order of Merit. De speelavond begint om 20.00 uur. De wedstrijd van Dirk staat als vierde geprogrammeerd.