Archief

SV Honselersdijk favoriet bij de jury

Tot beste voetbalteam van het afgelopen seizoen in onze regio is SV Honselersdijk verkozen, zo is maandagavond bekendgemaakt.

Dat gebeurde tijdens de vierde editie van het Unicum Elzenhagen Westlands Voetbal Gala, dat was georganiseerd door uitgeverij West Media. Het Hoekse HVC’10 werd tweede en SC Monster derde.

Bram Sommeling van FC 's-Gravenzande werd uitgeroepen tot beste speler van het afgelopen seizoen. Hij werd door de jury verkozen boven Desley Bransen van Westlandia (zo) en Tom van Veen van SV Honselersdijk.
Als beste doelman werd Jari Duijvestijn van Westlandia (za) in het zonnetje gezet, gevolgd door Kenny Lipman van Lyra en Jeffrey Wubben van Naaldwijk.

Er waren vier genomineerden voor de titel Talent van het seizoen. Winnaar werd Sil van Ooijen van HVC’10. Hij bleef Steyn de Bruijn van SV Honselersdijk, Sean van der Stap van Quintus en Ricky van Mierlo van Velo voor.
Marcel Bruggeling van Honselersdijk ontving de Oeuvreprijs.

Wethouder Sport Anko Goudswaard van de gemeente Westland overhandigde een aandenken aan de uitverkoren vrijwilliger, Jan van der Meijs van de WOS. Van der Meijs (70) is al 35 jaar verbonden aan WOS Sport. In de loop der tijd is hij ook vrijwilligerswerk gaan doen bij voetbalclub Westlandia. "En daar ligt nu mijn hart", aldus Van der Meijs.

De vrijwilligersprijs is voor Jan van der Meijs. WOS

Winnaar van de Oeuvreprijs, Marcel Bruggeling, vertelde op de radio hoe hij zich voelde na het winnen van deze prijs