Archief

Marcel Vissers nieuwe hoogheemraad

Marcel Vissers is vandaag geïnstalleerd als hoogheemraad bij het Hoogheemraadschap van Delfland. Vissers volgt Marcel Belt op, die onlangs is gestart als wethouder bij de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Marcel Vissers is nu nog werkzaam als directeur bij de Vereniging Regio Water. Daarnaast is hij namens de waterschapspartij Water Natuurlijk sinds 2019 lid van het algemeen bestuur van Delfland. Tussen 1999 en 2003 was hij voor GroenLinks lid van de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland.

Dijkgraaf Piet-Hein Daverveldt: "Het algemeen bestuur is blij dat de opvolging van Marcel Belt voorspoedig is verlopen. Marcel Vissers is een deskundig en ervaren bestuurder en als lid van het algemeen bestuur al enige tijd zeer betrokken bij de maatschappelijke opgaven waarvoor wij als waterschap staan. Wij verwelkomen hem van harte in het college van Delfland en kijken uit naar een goede samenwerking."

Vissers gaat zich bezighouden met de onderwerpen ecologische & chemische waterkwaliteit, inclusief Kaderrichtlijn Water, zwemwater, lokaal water, recreatief medegebruik, zoet water en internationale betrekkingen.

Categorieen:
Nieuws Algemeen