Archief
Signbiblio

Signbiblio

Nieuw initiatief helpt Westlanders bij moeilijkheden door gasprijzen

Door de stijging van de gasprijzen is er een initiatief gestart dat Westlanders die hierdoor in moeilijkheden komen, wil helpen: Westland geeft Warmte.

Westland geeft warmte is een initiatief van de kerken, dat samen met Stichting Voor Elkaar Westland, VitisWelzijn, Voedselbank, Vluchtelingenwerk, en in overleg met gemeente Westland is opgestart.

Westland geeft Warmte wil Westlanders die in de moeilijkheden komen door de stijgende gasprijzen helpen. "De regering en gemeenten doen al heel veel, maar voor sommige huishoudens is dit niet genoeg. Westland geeft Warmte wil de energiecompensatie die alle huishoudens via een belastingvoordeel ontvangen, herverdelen", schrijft de organisatie. Westland geeft Warmte vraagt particulieren, bedrijven en organisaties geld te geven. Fonds 1818 heeft beloofd de opbrengsten verdubbelen. Westland geeft Warmte zorgt ervoor dat al het geld dat is opgehaald terecht komt bij de mensen die het hard nodig hebben.

Rekening

Op de website van Westland geeft Warmte staat dat Stichting Voor Elkaar Westland speciaal voor dit initiatief een rekening heeft geopend waar mensen het geld kunnen storten.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland