Archief
Google Streetview

Google Streetview

Smaak & Meer sluit restaurant

De eigenaren van Smaak & Meer in Maassluis sluiten volgende maand hun restaurant en gaan zich alleen nog richten op catering en exclusieve evenementen.

Eigenaar Jeroen Klop begon in 2010 met Smaak & Meer als traiteur en cateraar. Vijf jaar later kocht hij een pand aan de Govert van Wijnkade aan, waar hij sindsdien zijn restaurant heeft. "Vijf jaar lang hebben wij met veel passie en plezier het restaurant gedraaid. En toen kwam corona. Een periode waarin wij met veel creativiteit onverminderd hebben doorgewerkt, maar waarin ook – noodgedwongen – tijd was om afstand te nemen en tot nieuwe inzichten te komen", schrijft Klop op zijn eigen website.

Het bedrijf verzorgde al regelmatig de catering op diverse evenementen. Iets wat goed beviel. De afgelopen tijd ontstond het idee om zich helemaal daar op te richten. Klop: "Ik zag het steeds vaker voor me: de vrijheid om de mooiste gerechten te ontwikkelen in mijn eigen keuken, van daaruit de catering organiseren, onze locatie verhuren voor feesten, partijen en vergaderingen en er zelf de leukste, exclusieve events organiseren."

Inmiddels is de knoop doorgehakt. Per 9 mei stopt het restaurant en gaat Klop zich volledig richten op catering en evenementen. Wie er nog een hapje wil eten, kan overigens tot eind mei elk weekend terecht aan de Govert van Wijnkade.

Categorieen:
Nieuws Economie Maassluis