Archief
Gerry Vermeer

Gerry Vermeer

Publieke website over glastuinbouw gelanceerd

Glastuinbouw Nederland lanceert een publieke website over de glastuinbouw. Hier is onder andere te lezen welke bijdrage de glastuinbouw levert aan de Nederlandse samenleving.

Glastuinbouw Nederland richt zich op alle geïnteresseerden. Op de website kun je vinden wat er in en om een kas gebeurt, welke verschillende producten er worden geteeld en hoe tuinders omgaan met duurzaamheid in de kas. Ook leggen ondernemers uit hoe ze te werk gaan, hoe ze innoveren en hoe ze bijvoorbeeld omgaan met reststromen op het bedrijf.

Laatste nieuws

Je kunt er ook altijd het laatste nieuws op gebied van glastuinbouw in Nederland vinden. Daarnaast wordt er een overzicht van activiteiten gerelateerd aan de sector gepubliceerd. Volgens de organisatie is verbinding van de sector met de samenleving cruciaal. "Juist in deze tijd is het van belang dat we laten zien wat de betekenis van onze sector voor de samenleving is", zegt Jakoline van Straalen van Glastuinbouw Nederland.

De organisatie wil laten zien dat de sector met haar innovaties een belangrijke bijdrage levert aan maatschappelijke uitdagingen. "Met deze website willen we bijdragen aan de reputatie van de glastuinbouwsector en willen we ook de dialoog aan gaan met onze omgeving. Uiteraard zetten we daar ook onze social mediakanalen voor in", zegt Van Straalen.

De website is te vinden op www.glastuinbouwnederland.nl.

Categorieen:
Nieuws Economie Westland