Archief
Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

A20 heel weekend afgesloten

De A20 is komend weekend in beide richtingen dicht tussen Maassluis en Vlaardingen-West (Marathonweg).

Er worden grootschalige werkzaamheden verricht voor de Blankenburgverbinding. De opritten in Maassluis en Vlaardingen gaan vrijdagavond vanaf 21.00 uur dicht. De afsluiting duurt tot maandagochtend 4 april 05.00 uur. In de nacht is de rijbaan richting Rotterdam ook afgesloten tussen Vlaardingen-West en het Kethelplein.

Weggebruikers wordt aangeraden om de omleidingsroute via de N223 (Woudseweg) en A4 te volgen. Bij de vorige afsluiting van de A20 was het extreem druk op de lokale wegen tussen Maassluis en Vlaardingen. De hoofdroutes zijn weliswaar langer, maar omdat het verkeer op deze wegen beter doorstroomt, zijn ze wel sneller. Reizigers tussen Vlaardingen en Maassluis wordt geadviseerd gebruik te maken van de metro of de fiets.

Er wordt dag en nacht gewerkt. Werkzaamheden als frezen, asfalteren, het plaatsen van vangrail en het verwijderen en plaatsen van portalen kunnen geluidshinder voor de omgeving veroorzaken. Voor het werk aan een wateronderdoorgang worden damwanden aangebracht, dit gebeurt op zaterdag en zondag overdag tussen 07.00 en 19.00 uur. Mogelijk is ook de verlichting van de bouwplaats te zien in de omgeving.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis