Vrouwen FC 's-Gravenzande halen uit tegen VCS

In de derde klasse E van het vrouwenvoetbal heeft FC 's-Gravenzande tegen VCS de dubbele cijfers aangetikt.

Op het Juliana Sportpark werd het liefst 16-1. FC 's-Gravenande kwam al vroeg op een 1-0 voorsprong, waarna de gasten uit Den Haag de gelijkmaker op het scorebord zetten. Daarna liep de thuisploeg in de eerste helft uit naar een 7-1 voorsprong. FC 's-Gravenzande scoorde in de tweede helft nog negen keer, Femke Sjoerdsma was in totaal tien keer trefzeker.

Dat de thuisploeg zou gaan winnen, was niet geheel onverwachts. FC 's-Gravenzande staat derde in de competitie, terwijl VCS de nummer laatst is. FC 's-Gravenzande is wel de tweede ploeg die tegen VCS de dubbele cijfers aantikt, eerder won koploper Forum Sport met 0-17.