WOS

WOS

Eindelijk winst voor Westlandia

De hoofdmacht van Westlandia heeft drie punten overgehouden aan het duel met HSC'21. Na 70 minuten spelen scoorde Mark van der Zalm het enige doelpunt van de wedstrijd.

De club uit Naaldwijk heeft de punten hard nodig, want het staat op dit moment op de twee-na-laatste plek in de competitie.

Onder stormachtige omstandigheden werd om 14.00 uur afgetrapt tegen HSC'21 uit Haaksbergen. Het waaide zelfs zo hard, dat een luik van de commentaarpositie ter hoogte van de middenlijn afbrak. In speelminuut 37 ontstond de eerste echte kans voor Westlandia: Anwar Beelstro kwam oog in oog te staan met de keeper uit Haaksbergen, maar de bal kreeg net niet genoeg kracht mee.

In de tweede helft kregen beide teams goede kansen, maar voor Westlandia stond Bob van der Hoek goed te keepen, die de voorkeur kreeg boven Jack Morauw. In minuut 70 was het Mark van der Zalm die op aangeven van Jedsel Markes de bal laag binnen schoot. Niet lang daarna was er rood voor HSC'21, toen Jedsel Markes bij een uitbraak werd neergehaald door Ediz Moldur. Zo'n 10 minuten voor tijd had Mark van der Zalm opnieuw een grote kans op een doelpunt, maar via een verdediger vloog de bal langszij.

Winst voor Den Hoorn

Ook voor Den Hoorn eindigde de voetbalwedstrijd in winst. Uit bij het Tilburgse RKSV Sarto werd het 2-3 voor de club uit Midden-Delfland. Aan de kant van Den Hoorn scoorden Donny Slot en Bas de Joode en er viel een eigen doelpunt van Sarto. De Midden-Delflanders staan na de winstpartij van vanmiddag op de derde plek in de competitie.