Archief
WOS

WOS

Gemeente Westland sluit panden en afvalbrengstations aan begin middag

De gemeente Westland sluit vanmiddag vanaf 13.00 uur al haar panden en afvalbrengstations in verband met de naderende storm Eunice.

Dat betekent dat mensen hun afval niet meer weg kunnen brengen, maar ook dat de publieksbalie vanmiddag dicht is. Mensen die een afspraak hadden, worden afgebeld. De gemeente is telefonisch nog wel bereikbaar voor dringende zaken.

De sluiting geldt voor alle panden van de gemeente, dus niet alleen het gemeentehuis, maar ook voor de 'Glazen Stad'. Alle vestigingen van bibliotheek Westland zijn al vanaf 12.00 uur gesloten vanwege de storm. Leden van de bibliotheek die vandaag boeken moesten inleveren en door de sluiting te laat zijn, krijgen geen boete. De inleverdata worden automatisch verlengd.

Maassluis

Ook de gemeente Maassluis neemt maatregelen. De milieustraat is vanaf 12.00 uur gesloten. Mensen met een afspraak kunnen op zaterdag terecht. Vanaf 14.00 uur haalt het Stadsbedrijf ook geen afval meer op in de stad. Bewoners wordt gevraagd geen afval buiten te zetten en het afval dat al op straat is geplaatst, binnen te halen. De begraafplaats is ook dicht.