Archief
Facebook - Peugeot LORAN

Facebook - Peugeot LORAN

Lierse autodealer maakt plaats voor fietsenwinkel

Autodealer en -reparateur Loran in De Lier gaat in de zomer dicht. Op 1 juni zal het bedrijf aan de Kijckerweg leeg komen te staan. Er is al een nieuwe gebruiker gevonden: Kleijn Tweewielers.

Eigenaren Natasja en Martin Loran zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Zij kunnen geen opvolging vinden en het dealercontract met automerk Peugeot loopt af. "Alles bij elkaar zijn wij tot deze stap gekomen", laat het bedrijf weten. Bij de autodealer staan zes mensen op de loonlijst.

De showroom wordt in de zomermaanden klaargemaakt voor fietsenwinkel Kleijn Tweewielers, die nu aan de Kerklaan zit. Alle klanten van Loran zijn onlangs met een mailbericht op de hoogte gebracht.

Kleijn Tweewielers groeit uit zijn jasje en heeft een groter pand nodig. "Wij heten wel Kleijn, maar stiekem zij wij te groot", grapt Herman Kleijn van de fietsenwinkel. Ook hij heeft zes mensen in dienst die allemaal naar de nieuwe winkel overstappen. De bedoeling is om op 1 november te openen. Wat er met de fietsenwinkel aan de Kerklaan gaat gebeuren is nog niet bekend.