Handballers Quintus redden het niet tegen Hurry Up

De handballers van Quintus hebben door een slechte slotfase met ruime cijfers verloren van Hurry Up.

Quintus speelde in het Drentse Zwartemeer een prima wedstrijd tegen de nummer zes van de BeNe-League en stond in het begin zelfs nog even voor (5-7). Daarna nam de thuisploeg de leiding over en kwam het op een 11-9 voorsprong na twintig minuten spelen. Bij rust was de stand 17-13.

De ploeg van trainers Jack van Lier en Geert Hinskens hield in de tweede helft de schade lang beperkt met een achterstand van niet meer dan drie doelpunten. In de laatste tien minuten liep de thuisploeg toch uit naar een 32-22 eindstand.

Met nog vier wedstrijden te gaan, staat Quintus nog altijd op de laatste plek in de BeNe-League. Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen het Belgische Visé op het programma.