Archief

Dief vastgebonden aan autowiel tot politie arriveert

Een nog onbekende man heeft zijn opvallende gedrag met een ritje naar het politiebureau moeten bekopen. De man werd door omstanders in bedwang gehouden tot de politie arriveerde, vastgebonden en al.

De man reed vorige week rondjes bij de Blaker in het buitengebied van De Lier. Op een gegeven moment werd hij herkend door een Lierenaar die slachtoffer was van inbraak in zijn bedrijfsbus.

Toen de Lierenaar de dief probeerde te overmeesteren, werd de man agressief en zouden er klappen zijn gevallen. Ook probeerde hij te vluchten. Na een korte achtervolging werkte het groepje de dief tegen de grond en bonden hem met zijn voeten vast aan een achterwiel van een personenauto.

De dief wordt verdacht van diefstal van gereedschappen en is door de politie meegenomen. Hij zit overigens niet meer vast. Van de mishandeling en de diefstal is aangifte gedaan.

Tip ons!

Dit bericht is tot stand gekomen dankzij een tip. Deel ook jouw nieuws met ons! Bel met 0174-420893, mail naar nieuws@wos.nl of stuur een appje naar 06 - 5758 9278.

Categorieen:
Nieuws 112 De Lier Westland