Archief
WOS

WOS

Prikbus doet rondje regio

Wie zonder afspraak een coronavaccin wil halen, kan deze week terecht in Naaldwijk, De Lier en Honselersdijk. Volgende week gaat de GGD-prikbus naar Maasland.

Nu een aantal grote centrale priklocaties zijn gesloten gaat gezondheidsdienst GGD Haaglanden met een bus op pad. De afgelopen tijd was de mobiele prikunit bijna dagelijks naast het gemeentehuis aan de Verdilaan in Naaldwijk te vinden, maar dat verandert.

Deze maandag kun je nog wel naar het gemeentehuis komen tussen 12.00 en 20.00 uur, maar morgen vind je de prikbus op het Oranjeplein in De Lier van 09.00 tot 15.00 uur. Woensdag kun je terecht bij het oude Rabobankkantoor op het terrein van Royal FloraHolland in Honselersdijk, ook weer tussen 9.00 en 15.00 uur. Vrijdag staat de bus weer tussen 08.30 en 17.00 uur aan de Verdilaan in Naaldwijk. Volgende week donderdag (7 oktober) is de prikbus van 9.00 tot 16.00 uur bij de markt aan de Slot de Houvelaan in Maasland.

Vaccineren gebeurt met het Janssen-vaccin of het Pfizer-vaccin. Van het Pfizer-vaccin heb je 2 prikken nodig, met minimaal 21 dagen tussen de eerste en de tweede prik. Bij het Janssen-vaccin is 1 prik voldoende. 18-plussers kunnen kiezen uit het Janssen-vaccin of het Pfizer-vaccin. Ben je jonger dan 18 jaar of zwanger, dan krijg je het Pfizer-vaccin.

Alle overige locaties en tijden vind je op de site van GGD Haaglanden.