Twitter - SV Den Hoorn

SV Den Hoorn wint in Gouda van ONA

SV Den Hoorn heeft de eerste competitiewedstrijd van het seizoen in de eerste klasse B gewonnen uit bij ONA.

In Gouda werd het 1-5 voor de Midden-Delflanders. Het werd een gemakkelijke wedstrijd, want al in de eerste helft was het 0-3. De tegenstander kampte met veel blessures waardoor het niet met hun sterkste ploeg kon spelen. De ploeg maakte veel overtredingen en de centrale verdediger kreeg twee keer geel en moest met rood het veld af. Toch wist ONA nog een doelpunt te maken.

In de eindfase van de wedstrijd gooide SV Den Hoorn de boel op slot met een benutte strafschop en doelpunt.

Westlandia - Unitas 3-4

Westlandia verloor in de slotfase van Unitas. Het doelpunt kwam door een fout in de verdediging. Even daarvoor maakte Melvin Vissers nog de gelijkmaker en hoopte Westlandia nog op een overwinning. Voor de rust benutte Can Memisoglu nog een strafschop en gingen de Westlandianen met een voorsprong rusten.

1-1 Kai Verbeek
2-1 Can Memisoglu
3-3 Melvin Vissers