Archief
FlashphotoNL

FlashphotoNL

Jeroens droomcamper uitgebrand, dochter start inzamelingsactie

Jeroen den Harder uit Maasland zag begin deze maand zijn droom in vlammen opgaan. Zijn dochter startte een inzamelingsactie.

De camper brandde uit toen hij onderweg was naar de garage voor onderhoud. "Het was niet zomaar een camper", vertelt de eigenaar na de brand bij radioprogramma Maarten in de Middag. "Hij is van mijn oom geweest en die is in februari dit jaar overleden." In totaal heeft de Maaslander één nachtje in de camper kunnen slapen, voordat zijn leven overspoeld werd met nog meer verdriet.

"Mijn ex-vrouw overleed in april op 38-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Mijn kinderen hebben haar gevonden", vertelt een emotionele Den Harder. "De maand daarna belandde ik zelf in het ziekenhuis. Inmiddels zit ik in een elektrische rolstoel en ik moet nog maar zien in hoeverre ik opknap. Mijn tranen zijn opgedroogd dit afgelopen jaar, ik kan niet meer huilen."

Dochter Kirsten is een inzamelingsactie gestart om haar vader aan een nieuwe camper te helpen. "Zodat wanneer zijn lichaam het weer toelaat hij vele mooie rondjes kan rijden, naar dichtersbijeenkomsten kan, en hij ook andere mensen een leuke dag kan bieden door ze mee te nemen een dagje weg te gaan", schrijft ze op de pagina. In totaal hoopt ze 7.000 euro op te halen.

Beluister hier het interview met Jeroen van 6 september: