Archief
WOS

Nieuweweg deze week in avonduren dicht

Al het verkeer kan deze week geen gebruik maken van de Nieuweweg tussen Poeldijk en Honselersdijk.

Iedere avond en nacht van 20.00 tot de volgende ochtend 06.00 uur wordt in beide richtingen aan de weg gewerkt. De eerste afsluiting is vanavond (maandag), de laatste in de nacht van zondag op maandag (12 september). Overdag staan er verkeerslichten en verkeersregelaars rond de werkzaamheden en dat kan tot ernstige verkeershinder leiden.

Artikel gaat verder onder de video.

Volgende week gaat de weg weer open, maar 's avonds is de Nieuweweg van Poeldijk naar Naaldwijk weer dicht. Bewoners die langs het werkvak wonen, kunnen via de Rolpaal hun huis of bedrijf bereiken. De boogbruggen over het water langs de Nieuweweg zijn afgesloten.

In de nacht van 23 op 24 september volgt de herinrichting van het kruispunt van de Rolpaal en dat is dan afgesloten. De laatste wegafsluiting is in het weekend van 15 tot 18 oktober. Dan is de Nieuweweg opnieuw helemaal dicht tussen de Rolpaal en Poeldijk voor een nieuwe laag asfalt. In dit weekend werkt de aannemer 24 uur door.

Artikel gaat verder onder de foto.

Kruispunt bij de Rolpaal. WOS

De reconstructie van de Nieuweweg is de laatste fase van een algehele aanpak van deze provinciale weg N213. Alle werkzaamheden zijn erop gericht om doorstroming en verkeersveiligheid te verbeteren.