Ruud de Jong

Nederlagen voor FC ’s-Gravenzande en Excelsior Maassluis

FC ’s-Gravenzande en Excelsior Maassluis hebben zaterdagmiddag beide een nederlaag geleden. De twee regioploegen verloren respectievelijk van VV Capelle (2-3) en Rijnsburgse Boys (3-0).

Voor ’s-Gravenzande was het de eerste wedstrijd van het seizoen in de hoofdklasse A. Het bleek een moeilijke start. Tegenstander Capelle kreeg de meeste kansen en beloonde zichzelf ook met twee doelpunten. Voor FC ’s-Gravenzande bracht Sander Koeleman met een doelpunt uit een vrije trap de spanning even terug. Totdat Capelle vlak voor tijd het duel besliste. Patrick Triep scoorde in blessuretijd de eretreffer.

Excelsior Maassluis ging in Rijnsburg op zoek naar de eerste overwinning. De Tweede divisionist kwam echter van een koude kermis thuis. De thuisploeg kwam al in de eerste helft op een snelle 2-0. Voor Excelsior lukte daarna weinig meer en met dit resultaat blijft de club steken op één punt uit twee wedstrijden.