Archief
WOS

WOS

Veranderingen radioprogrammering WOS

De radioprogrammering van de WOS verandert vanaf september,we zetten de wijzigingen hieronder voor je op een rijtje.

Linda Groenewegen presenteert vanaf maandag 30 augustus de nieuwe WOS Ochtendshow tussen 07.00 en 09.00. Terwijl jij aan het ontbijt zit of onderweg bent naar werk, neemt Linda het luchtige nieuws met je door en houdt je op de hoogte van alles wat er speelt op social media. Ze vertelt wat er op WOS TV te zien is en plaatst elke dag een nieuwe Twitterpoll, waar jij je mening over kunt geven. Daarnaast is er ook aandacht voor sport, cultuur en natuurlijk het nieuws uit de regio.

Andere wijzigingen

Melvin Vermeer hoor je tussen 09.00 en 12.00 met Meer Muziek In Jouw Regio. Je start je werkdag met klassiekers uit heden en verleden die op nummer 1 hebben gestaan. Daarnaast houdt Melvin je op de hoogte van activiteiten in jouw regio, en waar er wegwerkzaamheden zijn. Ook test hij het collectieve geheugen tijdens Jaargenoten. Hierin draait hij drie hits uit een bepaald jaar. Aan jou de taak te raden uit welk jaar de liedjes afkomstig zijn.

Op vrijdagmiddag hoor je vanaf september Zo Weekend met Eric Eeltink. Eric verhuist van zaterdagmiddag naar vrijdag van 16.00 tot 18.00. Dé start van jouw weekend met aandacht voor het nieuws van de dag, sport én drie discoplaten voor tijdens de vrijdagmiddagborrel. Ook het WildeWeekend Kwartier blijft een vast een onderdeel, waarin je jouw favoriete hit voor het weekend aan kunt vragen.

Len Doens hoor je vanaf volgende week op de oude plek van Eric, op zaterdag tussen 12.00 en 14.00. Tijdens de WOS Weekend Lunch neemt Len wekelijks de Twitterpoll met je door, gaat hij langs bij een platenzaak in Hoek van Holland en biedt hij ook het lokale talent een podium.

WOS Sport

Vanaf zaterdag 28 augustus starten ook de uitzendingen van WOS Sport weer. Oud en vertrouwd word je op zaterdag tussen 14.00 en 18.00 en zondag tussen 14.00 en 17.00 weer bijgepraat over alles wat er langs de lijnen en velden in de regio gebeurt. Sporters schuiven aan in de studio en je hoort live verslag van de sportwedstrijden van de dag.

De gehele programmering vindt je op wos.nl