Archief
WOS

WOS

Ondanks beperkingen volop feest in De Lier

Onder een strakblauwe lucht is vanmorgen de jaarlijkse feestweek van De Lier begonnen. Ook nu weer met de nodige maatregelen.

Zo'n 300 mensen deden mee aan de eerste activiteit van het feestprogramma: een 33 kilometer lange fietstocht door het buitengebied van De Lier. Reserveren was verplicht. Normaal gesproken krijgen de deelnemers een lunch op locatie geboden, maar dat staat coronaregelgeving niet toe. Daarom zijn er dit jaar lunchpakketjes voor onderweg.

Het reserveren voor deelname aan activiteiten geldt voor veel meer gevallen tijdens de Bradelier. Wie bij de muziekavonden in de feesttent bij de Bleijenburgbrug wil zijn, heeft ook nog eens een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Hier mogen maximaal 750 bezoekers per keer naar binnen.

Net als vorig jaar is er ook nu weer een kermis. Dit keer niet op de ijsbaan aan de Veilingweg, maar op het Oranjeplein bij de Jumbo en de Albert Heijn. Het volledige pogramma vind je hier.

Categorieen:
Nieuws Algemeen De Lier