Archief
Instagram Stories Politie Westland

Instagram Stories Politie Westland

Inbraakpoging bij clubhuis Ondo in 's-Gravenzande

Er is eerder deze week geprobeerd in te breken in het clubgebouw van korfbalvereniging Ondo aan de Van Leeuwenhoekstraat in 's-Gravenzande.

Op een foto die agenten van bureau Westland hebben gedeeld op Instagram is te zien dat er is geprobeerd de deur te forceren. De inbrekers zijn echter niet binnen geweest, meldt een politiewoordvoerder. Wanneer de inbraakpoging plaatsvond, is niet precies te zeggen. Volgens de woordvoerder is dat gebeurd tussen afgelopen zaterdag en dinsdag.

Instagram Stories Politie Westland

Het is het tweede incident op het sportpark in 's-Gravenzande in korte tijd. In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 juli was er ook al een inbraak bij scouting Graaf Floris. De inbrekers hebben toen flink huisgehouden in de kantine. Daar was veel overhoop gehaald en waren de muren en kastjes besmeurd met ketchup. Verder was er speelmateriaal en een geluidsbox meegenomen.

De woordvoerder kan niet zeggen of er een verband is tussen de twee zaken. Voor de inbraak bij de scouting zijn overigens nog geen verdachten in beeld. "Wij komen dus nog steeds graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben op de Koningin Julianaweg", aldus de politiewoordvoerder.

Bestuurslid Frank Stout van Ondo vertelt bij Maarten in de Middag over de poging tot inbraak