SignBiblio

SignBiblio

Excelsior M. wint van Jong ADO

Voetbalclub Excelsior Maassluis heeft dinsdagavond op eigen veld een oefenwedstrijd tegen Jong ADO Den Haag met 2-1 gewonnen.

Al binnen enkele minuten na de aftrap kwam Jong ADO op voorsprong, maar na 10 minuten kon Daan Blij voor Excelsior Maassluis de gelijkmaker aantekenen. Ruststand 1-1.

In de tweede helft zag het er tot aan het 16 meter-gebied aardig uit bij beide ploegen. Er werden volgens waarnemers wel een hoop verkeerde keuzes gemaakt. De beslissende pass ontbrak vaak, behalve vlak voor tijd. In minuut 89 kon Brandon Robinson de winnende treffer voor de Maassluizers in het doel werken.

Komende zaterdag is de laatste oefenwedstrijd van Excelsior Maassluis voordat de competitie begint: thuis tegen Barendrecht om 14.30 uur.