Archief
Google Streetview

Google Streetview

Rabobankpand Wateringen blijft definitief dicht

Het kantoor van Rabobank aan de Heulweg in Wateringen gaat niet meer open.

Het pand is sinds de uitbraak van het coronavirus in maart al gesloten. Nu is dus besloten dat het kantoor definitief dicht blijft.

De afgelopen jaren zijn steeds meer fysieke bankkantoren gesloten, omdat veel zaken tegenwoordig online worden gedaan. Adviesgesprekken vinden, mede dankzij de huidige coronamaatregelen, in toenemende mate plaats via videoverbinding.

Rabobank Westland heeft nu alleen nog een kantoor aan de Uiverlaan in Maassluis en in de Rembrandtstraat in Naaldwijk, maar die laatste blijft in verband met corona voorlopig nog even gesloten. Ook het mobiele kantoor gaat de weg niet op. Wie dringende bankzaken te bespreken heeft, is nog van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur welkom bij het hoofdkantoor van Rabobank Westland aan de Leehove in De Lier of kan bellen op 0174-215215.

Supermarkt

Het pand aan de Heulweg is eerder genoemd als mogelijke nieuwe supermarktlocatie voor Wateringen. De gemeente Westland wilde vorig jaar weten of er voldoende behoefte is aan een zogenoemde full-service supermarkt op die locatie. De Metropoolregio Rotterdam Den Haag heeft dit getoetst aan de zogenoemde Strategie Werklocaties en adviseerde positief.