Archief
ingezonden foto

Regen schrikt deelnemertjes Kids aan de Vliet niet af

Ondanks de hoosbuien vanmiddag gaat het evenement Kids aan de Vliet in Maassluis gewoon door.

Dat laat mede-organisator Peter Farla weten. Sterker nog, de kinderen willen zo nat mogelijk worden. "Het liefst kopje onder", aldus een lachende Farla.

Kids aan de Vliet is een van de alternatieven voor het wegvallen van stadsfeest Furieade in oktober. Bij de Noordvliet en Zuidvliet in de binnenstad zijn tal van activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen varen, klimmen en met plastic drijvende ballen in de weer. Om verspreiding van corona te voorkomen, hanteert de organisatie verschillende tijdvakken. Kids aan de Vliet duurt nog tot 17.00 uur.

Later in september volgt een tweede reeks activiteiten die het wegvallen van de Furieade door corona enigszins moeten compenseren. Zo volgen op zaterdag 26 september rondvaarten vanuit de stad en om de twee uur zal dan een vlootschouw plaatsvinden. Op de loswal aan de Burgemeester de Jonghkade zal een openlucht restaurant staan.

Tip
Dit artikel kwam tot stand dankzij een tip. Heb jij ook een verhaal waar de WOS mogelijk iets mee kan? Stuur dan een mail: nieuws@wos.nl of verzend een WhatsApp-bericht naar 06 - 57 58 92 78. Alvast bedankt!

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis