Archief
Archief WOS

Archief WOS

Getuigen gezocht van berovingspoging in Maassluis

De politie zoekt getuigen van een poging tot beroving aan de Weverskade in Maassluis.

De man die gezocht wordt, bedreigde afgelopen vrijdagavond rond 23.00 uur een vrouw met een mes. Dat deed hij bij de bankjes ter hoogte van de flats aan het Sparrendal. Hij eiste de tas van het slachtoffer. Maar zij gaf haar tas niet af, waarop de man weg is gelopen in de richting van de Rozenlaan. Agenten hebben een onderzoek ingesteld in de omgeving, maar er is niemand meer aangetroffen.

Signalement
De man die gezocht wordt, heeft een donkere huidskleur, is vermoedelijk 20 jaar oud, heeft een lengte van ongeveer 1.70 meter en een tenger postuur. Ook heeft de man een tatoeage onder zijn rechteroog in de vorm van een tak. Hij had vrijdagavond een zwarte sweater aan met een capuchon die hij over zijn hoofd droeg. De verdachte sprak goed Nederlands.

Het slachtoffer is op haar route een aantal personen tegengekomen die mogelijk de man en het slachtoffer gezien zouden kunnen hebben. Kort voordat het slachtoffer bij de man in de buurt kwam, zijn een man en een vrouw haar tegemoet gelopen richting Wilgenrijk. Ook kwam het slachtoffer twee jonge jongens tegen die haar tegemoet reden op hun fietsen. Verder werd het slachtoffer ingehaald door een andere man op de fiets, die richting het Sparrendal fietste.

Wie iets gezien heeft, kan bellen met de politie op nummer 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Categorieen:
Nieuws 112 Maassluis