Archief
Fred van der Ende

Fred van der Ende

Wel bioscoop, geen theater in De Naald vanaf 1 juni

Als op 1 juni de coranamaatregelen verder worden versoepeld, zullen de theatervoorstellingen in WestlandTheater De Naald nog niet worden hervat. Wel gaat de bioscoop open.

Dit heeft De Naald vandaag laten weten. In de bioscoop zullen per filmvoorstelling volgens de nieuwe richtlijnen maximaal 30 personen (inclusief personeel) worden toegelaten. Films die gaan draaien zijn onder andere de filmhit met Herman Finkers: De Beentjes van Sint Hildegard. Ook Rundfunk: Jachterwachter wordt in de loop van juni verwacht, net als de familiefilm Wickie en het Magische Zwaard.

Reserveren kan uitsluitend via www.westlandtheater.nl. De films zijn 's ochtends en 's middags in de Rabo-zaal te zien, vanwege onderhoud in de Jumbo Koornneefzaal. De horeca biedt op aangepaste wijze een assortiment eten en drinken aan.

Het maximum aantal bezoekers van 30 is voor De Naald overigens onvoldoende om de theatervoorstellingen te hervatten. "Wel wordt geprobeerd om vanaf 1 juli enkele geannuleerde kleine-zaalvoorstellingen in te halen in de grote Jumbo Koornneefzaal", aldus marketingmedewerker Kate van Elswijk. "Als dit lukt, ontvangen gasten hier persoonlijk bericht over."

Kate van Elswijk vertelde in Gardien Tot Tien over de situatie na 1 juni