Archief
Archief WOS

Archief WOS

Speel- en sportplaatsen Maassluis gaan weer open

Diverse speelplaatsen en sportplekken in Maassluis gaan vanaf vrijdag weer open.

Het gaat om de atletiekbaan aan de dr. A. Schweitzerdreef, natuurspeelplaats Avonturis, het Cruyffcourt aan de Beethovenlaan, de voetbalkooi in het Vrijheidspark en de skatebaan bij de Maasdijk. Deze waren eerder gesloten na de uitbraak van het coronavirus.

Het stadsbestuur gaat de maatregelen nu versoepelen. Dat betekent dat deze locaties vanaf vrijdag tussen 07.00 en 21.00 uur toegankelijk zijn. Wel moet anderhalve meter afstand worden gehouden en is sporten tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene vereist.

Camperplaatsen

Daarnaast mogen de camperplaatsen aan de Waterweg weer worden gebruikt. De passantenhaven is gedeeltelijk toegankelijk. De eerste week mag de bezetting 25 procent zijn, een week later 50 en weer een week later 75 procent. Sanitaire voorzieningen aan de wal blijven gesloten, boten moeten sanitair aan boord hebben. Ook de bruggen en sluizen worden vanaf vrijdag weer bediend.

Boulevard

Het fietspad van de Koning Willem Alexander Boulevard blijft in het weekeinde gesloten voor fietsers. Zo hebben voetgangers de ruimte om met voldoende afstand te kunnen wandelen.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis