Archief
Facebook Dierennoodhulp West Nederland

Facebook Dierennoodhulp West Nederland

Dierennoodhulp zoekt nog steeds onderdak

Dierennoodhulp West Nederland is nog steeds op zoek naar een eigen onderdak voor de dierenambulancedienst. Weliswaar is er sinds eind vorig jaar veel aandacht geweest voor dit vraagstuk in de media, maar dat heeft nog niet tot een definitieve oplossing geleid.

Ook op Facebook zijn er oproepjes gedaan. Daar zijn twee mogelijke opties uitgekomen, die het bestuur van Dierennoordhulp West Nederland aan het uitwerken is: "Wij hopen dat daar de oplossing gevonden wordt. Dit moeten wij zorgvuldig doen, want er is veel geld mee gemoeid."

De stichting heeft nu een onderkomen in Maasdijk, maar dat is inmiddels te klein. Zo moet er voldoende ruimte zijn voor het parkeren van de dierenambulancewagens en de koelaanhanger. Die laatste staat nu tijdelijk bij één van de vrijwilligers in Vlaardingen geparkeerd. Een situatie die eigenlijk niet wenselijk is.

De organisatie staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor een groot gedeelte van de regio klaar. Er wordt onder meer uitgerukt voor wilde dieren in nood of het ruimen van dode dieren. Ook is men gespecialiseerd in het vervoer van zeezoogdieren. Zelfs een ritje naar de dierenarts of een hondentrimsalon valt onder het takenpakket.

De stichting zoekt een gebouw, een bedrijfsruimte of loods in Maassluis of Vlaardingen. Ook alleen een stukje grond is welkom, waar de portakabin-unit geplaatst kan worden. Wie tips heeft, kan bellen naar 06 - 38 456 224. Mailen is ook mogelijk: info@dierennoodhulpwestnederland.nl

Eerder zonden we onderstaand item uit:

Categorieen:
Maassluis Algemeen