Archief
Google Streetview

Google Streetview

Westlandseweg krijgt nieuw asfalt

De Westlandseweg in Maassluis krijgt eind deze maand nieuw asfalt. De weg is daarom van vrijdagavond 24 april tot en met maandagochtend 27 april volledig dicht tussen de Petrus en Pauluskerk en de rotonde Kwartellaan.

De Westlandseweg verkeert in slechte staat, er zitten onder andere veel gaten in het wegdek. De slechte staat zorgde ervoor dat er geen kleine reparaties meer konden worden gedaan. Daarom is het groot onderhoud nu naar voren gehaald. "Groot onderhoud moet niet te vroeg worden ingepland omdat het meestal zorgt voor overlast en het veel geld kost. Maar voorop staat natuurlijk de veiligheid. Dus nu voor de zwaarbelaste hoofdwegen in Maassluis onderhoud noodzakelijk is om de wegkwaliteit te kunnen blijven garanderen, worden de werkzaamheden vervroegd uitgevoerd", zegt wethouder Fred Voskamp.

Aanvankelijk was het de bedoeling om in hetzelfde weekend ook een deel van de Laan 1940-1945 op te knappen. Dit is echter niet haalbaar, omdat het opknappen van de Westlandseweg meer tijd vergt dan eerder was voorzien. Wanneer de wegwerkzaamheden aan de Laan 1940-1945 wel plaatsvinden, wordt op korte termijn duidelijk.

Categorieen:
Maassluis Algemeen