Archief
Archieffoto

Archieffoto

Comité Honselse Feestweek: 'Desnoods volledige online-editie'

Het organisatiecomité van de Honselse Feestweek wil niet de handdoek gooien en hoopt van 1 tot 5 juli zoveel mogelijk activiteiten normaal te kunnen houden. Vanzelfsprekend zijn de dan geldende coronamaatregelen leidend. "Maar desnoods wordt het volledig een online-editie", meldt dinsdag het comité in Honselersdijk.

"Omdat het op dit moment nog niet bekend is welke maatregelen er begin juli zullen gelden, hebben we het programma zo ingericht dat we daar flexibel en gepast mee om kunnen gaan", verklaart het comité. Geldt er 'social distancing', dan wordt daar in de opzet rekening mee gehouden. Hierbij wordt gedacht aan een virtuele pubquiz, een spinning-wielerwedstrijd en online optredens van artiesten.



Geen benadering sponsors

Omdat de economische impact van de coronacrisis ook groot is voor de sponsors, vindt het comité het niet gepast deze ondernemers dit jaar te benaderen. "Ook doorlopende contracten innen we dit jaar niet", zo wordt gesteld. "Met behulp van vrijwillige inzet, bijdragen in natura en de inzet van enige reserves gaan wij trachten een representatief programma samen te stellen", wordt er aan toegevoegd. Wie als particulier of ondernemer toch een bijdrage wil doen, kan contact opnemen via info@honselsefeestweek.nl.

Categorieen:
Honselersdijk Cultuur