Archief
Screenshot Aftermovie Meadow 2019

Screenshot Aftermovie Meadow 2019

Hardstylefestival Meadow annuleert 2020-editie

In navolging van vele andere evenementen in onze regio, gaat ook hardstylefestival Meadow dit jaar niet door in verband met de uitbraak van het coronavirus. Dat heeft de organisatie laten weten op Facebook. Het festival zou op 11 juli plaatsvinden op het terrein van tennisvereniging LTC Keenenburg aan de Tiendweg in Schipluiden.

"We hebben de laatste weken veel met elkaar gesproken en concluderen dat de gezondheid en veiligheid van jullie, dj's, crew, vrijwilligers en alle andere betrokkenen boven alles gaat. Helaas zijn wij tot de conclusie gekomen dat het onverstandig is om Meadow Festival in 2020 door te laten gaan", beginnen de organisatoren.

"Ondanks dat de huidige maatregelen voor evenementen tot 1 juni gelden is de periode na 1 juni voor festivals zoals Meadow erg onzeker. Met deze onzekerheid en onze prioriteit voor de gezondheid en veiligheid van iedereen zijn wij tot deze conclusie gekomen. Dit besluit valt ons zwaar."

Het is niet duidelijk welke dj's er zouden draaien op het festival. Vorig jaar stonden onder andere Frequencerz, Bass Chaserz en Korsakoff op het podium, dit jaar was de organisatie van plan om 'nog een stapje verder' te gaan.

Categorieen:
Cultuur