Archief
Signbiblio

Signbiblio

Deze activiteiten zijn afgelast in verband met het coronavirus

In en om onze regio worden steeds meer activiteiten afgeblazen in verband met de uitbraak van het coronavirus. Een overzicht:

Evenementen van meer dan 100 mensen afgeblazen

Alle (sport)evenementen waar meer dan 100 mensen op afkomen worden tot en met 31 maart geschrapt. Onder meer de Ruitenburg Halve Westland in Naaldwijk en de spinningmarathon voor Team Westland in de Wielepet in Monster vallen daaronder.Ook voorstellingen in theaters in onze regio, De Naald en Koningshof, waar meer dan 100 mensen komen, gaan niet door.

Alle (amateur)sportwedstrijden zijn eveneens afgelast, net als geplande open dagen zoals bij LTC Naaldwijk en TC Hodenpijl in Den Hoorn.





Kleinere evenementen

Ook kleinere evenementen als het Historisch Café in 's-Gravenzande op 18 maart en de Cursusmarkt sterk in je werk die volgende week in Naaldwijk zou worden georganiseerd door Kasgroeit zijn inmiddels afgelast of verplaatst.

Geen NLDoet

De landelijke actie NLDoet, die vrijdag en zaterdag zou plaatsvinden, is afgeblazen. Vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus vindt het Oranjefonds het onverantwoord om de activiteiten door te laten gaan.

Kom in de Kas afgeblazen

Helaas voor liefhebbers van de glastuinbouw, Kom in de Kas gaat op 4 en 5 april niet door. In onze regio zou Kom in de Kas plaatsvinden aan de Hoefweg en Oudecampsweg in De Lier. Er werden daar ruim 30.000 bezoekers verwacht.

Geuzenpenning niet in kerk

De uitreiking van Geuzenpenning vindt vrijdag niet traditioneel plaats in de Grote Kerk in Vlaardingen, maar in besloten kring in het gemeentehuis. Er worden veel ouderen verwacht en die zouden in de kerk ook dicht bij elkaar zitten. Dit zou een groot risico vormen.

Annejet van der Zijl niet naar Monster

Het optreden van schrijfster Annejet van der Zijl komende zaterdag in Monster gaat eveneens niet door. Zij zou in de Hervormde kerk vertellen over haar boek Leon & Juliëtte, een verhaal dat zich deels afspeelt in de Westlandse kustplaats. Er wordt gezocht naar een andere datum.

Geen Kenia-reis voor ISW-leerlingen

De geplande reis naar Kenia gaat voor een aantal leerlingen van scholenkoepel ISW is afgeblazen. De leerlingen zouden in het Afrikaanse land een aantal projecten van het Girls Empowerment Foundation bezoeken.

Westlands Museum sluit

Het Westlands Museum sluit haar deuren in ieder geval tot 1 april.