Archief

The Score maakt geen doorstart na brand

Café The Score Lounge aan het Dennendal in Maassluis maakt geen doorstart na de brand die daar tijdens de afgelopen jaarwisseling woedde. Volgens mede-eigenaar Emrah Donmez is er te veel schade bij de bar, en was hij niet genoeg verzekerd. "Daarom kijken we nu naar andere opties, waaronder woningbouw." De naastgelegen snackbar en het supermarktje, in handen van dezelfde eigenaren als The Score, zijn inmiddels wel weer open.

De politie gaf woensdag beelden vrij waarop te zien is dat de brand is aangestoken met vuurwerk. Donmez weet niet of de aanval persoonlijk was. "Er zijn hier in de buurt nog meer dingen gebeurd, dus ik weet niet of het per se voor ons was. Ik zie het meer als uit de hand gelopen kattenkwaad." De eigenaar hoopt dan ook dat vuurwerk in de toekomst verboden wordt. "Nu ben ik het, maar volgend jaar is het weer iemand anders."

Ook wil hij nog burgemeester Edo Haan bedanken, wiens steun de ondernemers erg goed heeft gedaan. "Hij heeft aangegeven dat, mocht hij iets voor ons kunnen doen, we altijd bij hem terecht kunnen."

Mensen die de dader op de beelden herkennen of andere informatie over de brand, kunnen contact opnemen met 0900-8844 en vragen naar de opsporing van district Rijnmond-Noord. Anoniem kan ook, via 0800-7000 of Meldmisdaadanoniem.nl.

Categorieen:
Maassluis 112