Archief
Boudewijn Vermeer

Boudewijn Vermeer

Gewapende overval bij Primera in Maassluis

Een ongeveer 24-jarige man heeft maandagochtend rond 10.30 uur een overval gepleegd in de Primera aan de Zuidvliet in Maassluis. Een medewerkster van de winkel en een klant raakten hierbij gewond.

Nadat de man de winkel was binnengekomen, bedreigde hij de medewerkster met een vuurwapen. Ook gaf hij haar een klap. Vervolgens beroofde hij de vrouw van haar sieraden.

Toen een klant zich met het voorval bemoeide, ontstond er een worsteling tussen hem en de overvaller. De klant raakte hierdoor gewond aan zijn gezicht.

De dader vluchtte daarop weg in de richting van de Van Schendelstraat. Tijdens de vlucht lukte het een andere getuige om de tas en het vuurwapen van de man af te pakken.

De verdachte had een blauwe poncho en een geel jasje aan (mogelijk op de vlucht uitgedaan). Hij heeft een Perzisch uiterlijk, is tussen 20 en 25 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang en draagt een snor.

De politie begon na de overval met een buurtonderzoek, maar de man werd niet gevonden. Het regionale overvallenteam heeft het onderzoek naar de verdachte voortgezet. Wie meer weet, kan bellen met de politie op 112 of anoniem via 0800-7000.

Het is niet de eerste keer dat de winkel overvallen is. Ook eind vorig jaar gebeurde dat al eens.

Categorieen:
Maassluis 112