Leo Boon

Leo Boon

Excelsior Maassluis en FC 's-Gravenzande ten onder

Regioploegen Excelsior Maassluis en FC 's-Gravenzande hebben in de competitie allebei slechte zaken gedaan. 's-Gravenzande verloor van Rijnvogels met 0-1 en de Maassluizers gingen kansloos onderuit tegen Katwijk: 1-4.

In de tweede divisie kwam Excelsior Maassluis al gauw op een 0-2 achterstand door een benutte strafschop en slecht verdedigend werk. Excelsior deed aardig mee, maar Katwijk bleek effectiever dat het bij rust 0-3 stond. Na de pauze controleerden de Katwijkers het duel. Het enige wapenfeit van Excelsior bleef bij de eretreffer. Die kwam na 64 minuten van Daan Blij, uit een strafschop.

Derde nederlaag voor FC 's-Gravenzande

FC 's-Gravenzande beleeft in de hoofdklasse A een belabberde seizoenstart. Op het Juliana sportpark waren de Westlanders niet de mindere, maar grote kansen bleven uit. Rijnvogels kwamen na een klein half uur op 0-1 en dus blijft 's-Gravenzande na de derde wedstrijd doelpunt- en puntloos.

Excelsior Maassluis - Katwijk 1-4 (0-3)