Archief
WOS Archief

WOS Archief

WestlandStek voor Noviteit-voorzitter Henk Herpers

Henk Herpers uit Monster heeft maandagavond een WestlandStek opgespeld gekregen tijdens zijn afscheid als voorzitter van Stichting Dorpshuis De Noviteit. Cultuurwethouder Vreugdenhil reikte de speld uit.

Herpers is de afgelopen tweeëntwintig jaar voorzitter geweest van de stichting. Aan het begin van die functie was hij tevens wethouder van de toenmalige gemeente Monster. De stichting van het dorpshuis wil het culturele leven in Monster bevorderen. Het gebouw wordt dan ook door veel maatschappelijke organisaties gebruikt, waaronder een bridgevereniging, muziekschool, Stichting Klimoord en Stichting Welzijn Ouderen.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland.

Categorieen:
Monster Westland Cultuur