Archief

Grote rol voor burgervragen in nieuw WOS-programma

Regiogenoten die altijd al een prangende vraag hebben willen stellen aan hun burgemeester, kunnen dat vanaf nu doen door met de telefoon een video op te nemen en via WhatsApp naar 06 57 58 92 78 te sturen. Grote kans dat de vraag dan wordt uitgezonden en beantwoord in het nieuwe programma Het gesprek met de burgemeester. Ook de Hoekse inwoners zijn niet vergeten, zij kunnen hun vraag op dezelfde manier stellen voor Het gesprek met de gebiedscommissievoorzitter.

Vanaf vrijdag 6 september wordt wekelijks na het WOS Nieuws Het gesprek met de burgemeester of Het gesprek met de gebiedscommissievoorzitter uitgezonden. In dat programma wordt teruggekeken op wat er in de afgelopen weken heeft gespeeld op het gebied van onder meer veiligheid, bestuur en politiek. Daarnaast wordt ook vooruitgekeken en is er ruimte voor vragen van de kijkers. "Op die manier hopen we het gemeentelijk bestuur en de burger weer wat dichter bij elkaar te brengen", legt presentator Bas Booister uit.

Burgemeester Bouke Arends van Westland bijt vrijdag 6 september het spits af, gevolgd door burgemeester Edo Haan van Maassluis een week later en vrijdag 20 september is burgemeester Arnoud Rodenburg van Midden-Delfland aan de beurt. Ten slotte wordt op vrijdag 27 september gesproken met de gebiedscommissievoorzitter van Hoek van Holland, Peter Stok.



Dus heb jij een prangende vraag voor de burgemeester van Westland, Midden-Delfland of Maassluis of de gebiedscommissievoorzitter van Hoek van Holland? Pak dan nu je mobiele telefoon, film je vraag en stuur 'm door via WhatsApp naar nummer 06 57 58 92 78.