Archief
Fred van der Ende

Fred van der Ende

Weer grote brand in Molenstraat Naaldwijk

In het centrum van Naaldwijk heeft dinsdagmiddag een grote brand gewoed. Het gaat om het pand van Grillroom Pizzeria Perfect aan de Molenstraat. In dat gebouw woedde in mei dit jaar een nachtelijke brand. Daarbij vielen destijds vijftien gewonden. Nu zijn er vijf mensen voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd wegens inademing van te veel rook.

Twee personen hebben geprobeerd de uitbreiding van de brand via het dak tegen te gaan door vanaf het dak te blussen. Zij hebben daarbij te veel rook ingeademd. Later hebben zich nog drie personen met ademhalingsklachten gemeld bij de hulpdiensten. Ook zij zijn voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer meldde om 17.00 uur, dat zij nog bezig is met sloopwerkzaamheden, omdat er nog brandhaarden verstopt zitten. "Deze werkzaamheden gaan nog enige tijd duren", aldus een woordvoerder. "Verder onderzoek zal moeten uitwijzen wat de oorzaak van deze brand is."

Meerdere brandweerkorpsen uit de regio, tot en met Scheveningen, zijn bij de bestrijding van het vuur ingezet. De brand trok veel bekijks van het winkelend publiek en ook van mensen die vanuit de omgeving een rookkolom boven Naaldwijk hadden gezien.

Categorieen:
Naaldwijk 112